Saray'da araç kundaklandı!

Kemalpaşa Mahallesi'nde kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler birçok araca zarar verdikten sonra bir yemek şirketine ait park halindeki minibüsü ateşe verdiler. Kundaklama sonucu alev alan minibüs vatandaşların i

Saray 23.07.2015 16:55:00 0
Saray

ARAÇLAR SALDIRI

Edinilen bilgiye göre 21 Temmuz Salı günü saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda Kemalpaşa Mahallesi Murat Giray Caddesi'ne gelen kişi veya kişiler  cadde üzerinden bulunan bir kaç aracın camlarını kırarak zarar verdi.  Araçlara zarar vererek ilerleyen kişi veya kişiler cadde üzerinde park halinde olan bir yemek şirketine ait minibüsü ateşe verdiler. Kundaklama sonrası çıkan yangının ardından hareket eden minibüs mutfak tüplerini bir kaç metre kala duvara çarparak durabildi. Yanan aracın mutfak tüplerine ulaşmadan duvara çarparak durması büyük bir faciayı önledi. Kişi veya kişiler tarafından Kemalpaşa Mahallesi Murat Giray Caddesi'nde zarar verilen araçlardan ikisinin aynı yemek şirketine ait olması dikkatlerden kaçmadı.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken olay yerini gören güvenlik kameraları incelemeye alındı. Emniyet güçleri olayı aydınlatmak için tüm yönleriyle araştırıyor.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10