Düğün için gitmişti trafik kazasında hayatını kaybetti

Çerkezköy'den düğün için Muş'a giden Gökhan Aslan, Erzincan'da trafik kazasında hayatını kaybetti.

Çerkezköy 23.07.2015 16:58:00 0
Düğün için gitmişti trafik kazasında hayatını kaybetti

KINA GECESİ’NDEN DÖNÜYORLARDI

Erzincan’da kına gecesinden dönen otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu damadın da aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Dün saat 02.00 sıralarında Erzincan- Çağlayan karayolu, Çağlayan Kavşağı’nda meydana geldi. Muş’un Varto ilçesinden Erzincan'a 17 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca köyündeki kına gecesine katılan ve aralarında damat Ali Altun’un da bulunduğu 7 kişi dönüş için yola çıktı. 24 yaşındaki Hıdır Aslan yönetimindeki 10 CBS 63 plakalı otomobil, Çağlayan Kavşağı'nda, İstanbul’dan Van'a giden 39 yaşındaki Hakan Danış yönetimindeki 34 KA 7850 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

DÜĞÜN İÇİN GİTMİŞTİ

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil orta refüjde durabildi. Hurda yığınına dönen otomobildeki damat Ali Altun, Serkan Kartal ve Çerkezköy’den Gökhan Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Hıdır Aslan, damadın kardeşleri Hürkan Altun, Murat Altun ile Özkan Akhan da yaralandı. Yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Hayatını kaybedenler arasında bulunan Gökhan Aslan’ın Çerkezköy’den akrabalarının düğününe katılmak için gittiği öğrenildi.

BUGÜN CENAZESİ KALDIRILACAK

Takograftaki hızının 80 kilometre olduğu belirlenen otobüsteki yolcular, otomobilin aniden kavşağa çıkması sonucu kazanın meydana geldiğini, otobüs sürücüsünün serinkanlı davranarak daha büyük faciayı önlediğini söyledi. Kazada ölen damat ve yakınlarının bugün gelini alarak düğün için Muş'un Varto ilçesine gitmeyi planladıkları öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Gökhan Aslan’ın Çerkezköy’de BSH fabrikasında çalıştığı öğrenilirken, arkadaşları yasa boğuldu. Gökhan Aslan’ın memleketi Muş’un Varto ilçesinde bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10