Ergene'ye masal parkı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılması planlanan Masal Parkı Proje çalışmalarının başlayacağının müjdesini

Ergene 26.07.2015 17:09:00 0
Ergene

Yeşiltepe Mahallesi Bilal Habeşi Camii karşısında 7000 metrekare alan üzerine yapılacak olan Masal Parkının yapım işi ihalesine çıktığını  belirten Ergene Belediyesi, Masal Parkını 2015 yılı içerisinde hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

 

YENİ SOSYAL ALAN

 

Ergene Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada 7000 metrekarelik alan üzerine kurulacak olan Masal Parkı’nın  Çok Amaçlı Park Sahası olarak kurulacağına vurgu yapıldı. Çok amaçlı park sahası içerisinde umumi tuvalet,  spor sahası, kafeteryanın yanı sıra fitness ve oturma dinlenme alanları,  her yaş grubuna hitap eden çocuk oyun alanlarının yanı sıra  çocuklara yönelik çizgi karakter temalı eğlence alanlarının kurulacağı bilgisi kaydedildi.

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulacak olan Masal Parkın  donanımıyla dikkat çekeceğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımıza hizmet sunmak adına elimizden gelen mücadeleyi sergilemeye devam ediyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına Masal Parkı projesini hayata geçireceğiz.  Parkımızın şimdiden mahallemize, Ergenemiz’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Çerkeköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10