Otomobilin camını kırıp çantasını çaldı

Hafta sonu Konca Sokak üzerinde park halindeki bir aracın camını kıran bir kişi içerisinde bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı. Çanta'da para, kredi kartları ve pasaport olduğu öğrenildi

Çerkezköy 26.07.2015 17:12:00 0
Otomobilin camını kırıp çantasını çaldı

Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi Konca Sokak üzerinde park halindeki otomobilin camını kırarak içersinde yaklaşık 500 TL para, kredi kartları ve pasaportlar olan çantayı alan üç kişi kayıplara karıştı.

 

CAMI KIRIP ALDILAR

 

Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda yemek yemeğe giden Özge S. 39 SA 264 plakalı aracını Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi Konca Sokak üzerine bıraktı. Özge S’yi takip ettiği tahmin edilen bir erkek, bir bayan ve bir çocuğun bulunduğu plakası alınamayan otomobil park halindeki aracın yanında durdu. Araçtan inen şüphelilerden biri park halindeki otomobilin sol arka camını kırarak koltukta bulunan çantayı aldı. Çantayı hızlı bir şekilde alan şüpheli bindiği araçla hızla olay yerinden uzaklaştı.

 

Mahallelilerin durumu fark etmesi üzerine olay polise bildirildi. Alarma geçen polis, çantayı alarak plakası alınamayan gri renkli connect marka araçla kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10