Özel insanlara sürpriz doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, üyelerine yönelik 'Doğum günü' etkinliklerine bu hafta sonu da devam etti

Çerkezköy 26.07.2015 17:13:00 0
Özel insanlara sürpriz doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin başlattığı 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Temmuz ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Bu ayki doğum günü partisini Süheyla Usta üstlenirken, düzenlenen doğum günü kutlamasına engelliler ve aileleri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilen doğum günü etkinliğinde konuşma gerçekleştiren  Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecimen, “İki yıldır düzenli olarak düzenlediğimiz doğum günü etkinliğinde Temmuz ayında doğan üyelerimizin doğum günlerini hep birlikte kutlayacağız. Bizlerin bu ay doğum gününü kutlayarak, üyelerimizin sevincini paylaşan ve kendilerine moral veren ablamız Süheyla Usta’ya sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

 

Temmuz ayında doğan bütün engellilerin doğum gününü kutlayan Süheyla Usta “ Bugün engellilerimizin doğum gününü kutlamaya vesile olduğumuz için çok mutluyum. Arkadaşlarımız beni aradılar ve hiç düşünmeden sponsor oldum. Engelli kardeşlerimizin maddi ve manevi her zaman yanlarında olmamız gerekiyor. Bundan sonra sevgili kardeşlerimiz ne kadar yanlarında olmamı isterlerse elimden geleni sonuna kadar yapmak istiyorum. Bütün arkadaşlarımızın doğum gününü de kutluyorum” dedi.

Doğum günü partisinde üyeler, kendileri için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Engelli vatandaşlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10