Kübra'nın hedefi Dünya Şampiyonluğu

Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza atan Çerkezköy'ün Altın kızı namı diğer Sessiz Fırtına Kübra Kepenek, 22-26 Ağust

Çerkezköy 26.07.2015 17:40:00 0
Kübra

Kübra’nın küçük kardeşi Senanur Kepenek de 28 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk mücadelesi verecek. Antrenmanlarda kendinden yaşça büyük arkadaşlarıyla çalışan Kübra Kepenek’in antrenmanlardaki hırsı dikkatlerden kaçmıyor.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN GURURU

 

Katıldığı şampiyonalarda elde ettiği derecelerle Çerkezköy’ün gururu olan Kübra Kepenek, ay yıldızlı formayı giyerek Dünya Şampiyonluğu’nda mücadele edecek ve madalya kovalayacak. Dünya Şampiyonu olmak isteyen Kübra, kendinden yaşça ve fizik olarak daha büyük olan arkadaşlarıyla çalışıyor. Kübra’yı şampiyonaya hazırlanan antrenörü Bilal Güzel, “Şampiyonaya hazırlanıyoruz. Bir taraftan Avrupa Şampiyonası’ndan dönüş yaptık. Tekirdağ adına milli takımımıza sporcu kazandırdık. Gururluyuz. Kübra Kepenek Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü olduğu için 22-26 Ağustos tarihlerinde Kore'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde ülkemizi temsil edecek. Kübra Kepenek’in namı Sessiz Fırtına’dır” dedi.

 

KARDEŞİ DE HAZIRLANIYOR

 

Çanakkale’de düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası’na Kübra Kepenek’in küçük kardeşi Senanur Kepenek’in de hazırlandığını belirten Bilal Güzel, Senanur’un Türkiye Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü temsil edeceğini söyledi.

 

Ablası Kübra Kepenek’in 5 ay içinde 3 defa Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attığına dikkat çeken Güzel, “Bu çok ender görülen bir başarıdır. 5 ay içinde 40’tan fazla maça çıktı. Girdiği her şampiyonada neredeyse maçlarının tümünü 2’nci rauntta teknik üstünlükle kazandı. Maçları çok nadiren 3’üncü rauntta gitti. Çok güzel bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da geliştireceğiz ve ülkemiz adına yarışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10