İkinci dönem Pazartesi günü başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 8 branşta düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun ikinci dönemi 3 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Çerkezköy Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye g?

29.07.2015 18:43:00 0
İkinci dönem Pazartesi günü başlıyor

600 ÖĞRENCİ KATILACAK

8 branşta spor eğitimi verilen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi 3 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. İlk dönemde 620 öğrenciye eğitim veren Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu, ikinci döneme 600 kişiyle devam edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKay “ İkinci dönemde yüzmeye 295, Futbol’a  87, Voleybol’a  62, Basketbol’a 61, İngilizce’ye  45, Masa Tenisine 20, Folklor’e 20 ve Badminton’a on öğrencimiz katılacak” dedi.

“UZMAN EĞİTİMCİLER EĞİTİM VERECEK”

Akay “  Yaz okulumuzun ilk dönem kayıtlarına vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Bundan dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın dersleri yanında en az bir spor branşı ile uğraşmalarını öneriyoruz. Belediyemizin amacı gençlere spor yapabilme imkanı sağlamaktır. Belediye olarak da bu konuda yapmış olduğumuz yatırımlar ile bunu gözler önüne seriyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’nun Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Folklor, Step Aerobik eğitimleri Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Yüzme Kursu’nun eğitimleri ise Özel Gülerçin Koleji ve Çerkezköy Pasha Otel’in kapalı yüzme havuzunda, Futbol eğitimleri ise Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda verilecek” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10