Kapaklı'da Hükümet Konağı için sona gelindi

Kapaklı'da Hükümet Konağı için uzun süreden beri yürütülen yer belirleme çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, hazineye ait 25 bin metrekarelik alanın resmi kurum a

Kapaklı 29.07.2015 18:44:00 0
Kapaklı

ESKİ OFİS ALANI ÖNERİLDİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Hükümet Konağı yerinin belirlenmesi ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Önceliklerinin Yıldızkent Kavşağı mevkinde Beyaz Saray Düğün Salonu’un bulunduğu alan olduğunu söyleyen Kaymakam Gürbüz, “Maalesef bazı nedenlerden dolayı burası olmadı. İkinci bir şık olarak Kazak Gölü yolu üzerinde Bengü Evleri karşısında bulunan eski OFİS alanı önerildi” dedi.

2017’DE KENDİ BİNAMIZA TAŞINACAĞIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı olağan toplantısında OFİS alanının görüşüldüğünü hatırlatan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, şunları kaydetti:  “İlçemizdeki bu 25 bin metrekarelik hazineye ait arazinin, Resmi Kurum Alanı olarak belirlenmesi için gerekli İmar Revizyonu kararı Büyükşehir Meclisince alındı. Şu anda karar askıda. Askı süresinin tamamlanmasının ardından İhale çalışmalarına başlanacak. Kapaklı Kaymakamlığı olarak 2015 sonuna kadar ihalenin yapılmasını ve 500 gün içinde de yapım çalışmalarının tamamlanmasını hedefliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa 2017 yaz aylarında kendi binamıza taşınmış olacağız”

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10