OSB'den 24 Temmuz Basın Bayramı kutlaması

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy ve Kapaklı'da faaliyet gösteren gazetelerin yöneticileri ile yemekte bir araya geldi. Sözdinler, yoğun programı ned

Çerkezköy 29.07.2015 18:54:00 0
OSB

SÖZDİNLER GAZETECİLERLE BİRARAYA GELDİ

Çerkezköy OSB Müdürlüğü’nce Parıltım Restaurant’ta organize edilen programa Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan ince ile Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren gazeteciler katıldı. OSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce gazetecileri kapıda karşıladı. Gazetecilerin geçmiş 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini söyleyen Eyüp Sözdinler  Çerkezköy OSB’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Eyip Sözdinler, “Çerkezköy OSB olarak en büyük sıkıntılarımızdan biri kalifiye ara eleman bulmak. Hatta zaman zaman düz eleman bulmakta dahi güçlük çekiyoruz. Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi, bu ihtiyacı karşılayabilmek adına yapılmış bir okuldur” dedi.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10