Yavaş yeni sezon için iddialı konuştu

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş basın açıklaması düzenleyerek transfer çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

30.07.2015 17:48:00 0
Yavaş yeni sezon için iddialı konuştu

“TAKVİYELER YAPACAĞIZ”

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklıspor, 20 Ağustos’ta top başı yapacak.Takımın çalışmaları hakkında bilgi veren Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, “Transfer çalışmalarımızı tamamladık. Gelecek sezon için takımımızın başına, geçen sezon Çerkezköyspor’u çalıştıran Ayhan Kaynak’ı getirdik. Mevcut kadromuzu koruyup, takımımızı takviyelerle güçlendirdik. Çerkezköyspor’dan Ufuk, Sitespor’dan Semih, Kültürspor’dan Onur ve bir dönem BAL’da da forma giymiş olan tecrübeli futbolcu Mustafa’yı kadromuza kazandırdık” diye konuştu.

“HEDEF İLK ÜÇ “

Takıma bir kaleci kazandıracaklarını kaydeden Yavaş “ Şuan itibariyle iki kaleci ile görüşüyoruz. En kısa sürede kaleci transferini de noktalandırmak istiyoruz. Yeni sezonda hedeflerimizi büyüttük. Bu sezon ligde ilk üçü hedefliyoruz. Amacımız, taraftarlarımıza izlemekte zevk alacakları ve gurur duyacakları karakterli bir takım oluşturmaktır. Bunu başardığımıza inanıyor, halkımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.

“OYUNCULAR YETİŞTİRİYORUZ”

Takımın sistemini oturttuklarını kaydeden Yavaş “ Kulübümüz bünyesinde 7’si amatör 1’i de A Takım olmak üzere toplam 8 takım var. Bundan sonraki süreçte A Takımımız ile birlikte her yıl belirleyeceğimiz bir amatör takımımızın şampiyon olması için çaba göstereceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  2017 yılı sonuna kadar Kapaklı Futbol Sahası’na 5 bin kişilik tribün yapacak. Tribünlere güzel futbol izletip, önemli başarılar yaşatacağımızın sözünü veriyoruz. Kapaklıspor olarak bölgemizdeki amatör takımların altyapılarına Kapaklı altyapısından oyuncular gönderiyoruz. Fakat Kapaklıspor olarak dışarıdan sadece A Takımımız için oyuncu almaktayız” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10