Mavi Turnuvada heyecan devam ediyor

S.S. Akarsu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin kendi arasında bu yıl ilk kez düzenlediği Mavi halı Saha futbol Turnuvası müsabakaları hızla heyecanlı şekilde devam ediyor.

2.08.2015 17:04:00 0
 Mavi Turnuvada heyecan devam ediyor

FARKLI YENDİ

Kapaklı Atıcı Spor Kompleksinde devam eden karşılaşmalar Cuma ve Cumartesi akşamları saat 23.00’de gerçekleştirildi. Turnuvanın iddialı ekiplerinden olan ve liderliğini sürdüren Gönüllüler takımı son müsabakasında Durmaz Giderler takımını 12-4 mağlup ederken puanının 16 yükseltti ve en yakın takipçisi Ünlüler takımı ile arasındaki puan farkını 5’ çıkardı.

GÖNÜLLÜLER’İN GERİ DÖNÜŞÜMÜ MUHTEŞEM OLDU

Gönüllüler Takımı Cuma günü gurubun güçlü ekiplerinden durmazgiderler takımı ile karşılaştı. İlk dakikalarda maça adapte olamayan ve müsabakaya tutuk başlayarak  fazla bir varlık gösteremeyen Gönüllülerin bu durumundan iyi yararlanan Durmazgiderler arka arkaya bulduğu gollerle 3-0 öne geçti.  3-0 mağlup duruma düşen Gönüllüler bir ara bocaladı ve sonra takım kaptanı Sedat Demir’in takımı ateşlemesiyle birlikte toparlanarak atak üstüne atak yapmaya başladı ve art arda attığı goller ile 3-3’lük beraberliği yakaladı.Gönüllülerin muhteşem dönüşü ile birlikte ilk yarı bu sonuçla biteceği tahmin edilirken müsabakanın ilk yarısının bitimine bir dakika kala  sahneye çıkan Burak durumu 4-3 getirdi ve ilk yarı Gönüllülerin 4-3’lük üstünlüğü ile sona erdi.

GÖNÜLLÜLER İKİNCİ YARIDA RAKİBİNE NEFES ALDIRMADI

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Gönüllüler sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak ve en yakın rakibi ünlüler takımı ile arasındaki puan farkını açmak için iyi bir mücadele sergilemeye başladı. Özellikle kanatlardan gol arayan Gönüllüler takımı kaptan Sedat’ın maçı iyi okuması ve forvet  elemanı Erdinç ve Yüksel’in de rakip forvet oyuncularına gol izni vermemesi oyunun seyrini oldukca etkiledi. İkinci, yarıda özellikle Kaleci Mehmet panterleşerek rakibin ani ataklarında anında müdahale etmesi ve uçan kaleci olarak arkadaşları tarafından isimlendirildi. İleri uç oyuncuları Ercan ve Burak’ta gerek orta saha oyuncusu Sedat(kaptan) ile gerek savunmanın bel kemiği olan Erdinç ve Yüksel ile iyi paslaşmaları dikkat çekti. Durmazgiderler’de Cüneyt ve Halim’in dışında fazla varlık gösteren oyuncu olmadı ve ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıda sergileyemedi. Müsabakanın ikinci yarısında Durmazgiderlerden Cüneyt’in(1) Gönüllüler takımından  Sami (4),Erdinç( 2 )ve Sedat (2) attığı goller ile Müsabakadan 12- 4 galip olarak ayrılan Gönüllüler puanını da 16 yükselterek liderliğini açık ara devam ettirdi. Müsabaka sonunda kaptan Sedat demir’in etrafında toplanan gönüllüler sevinç yumağı oluşturarak galibiyeti kutladılar.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10