Ziya Bozbay Sitespor'a imza attı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklı Sitespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sitespor geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor'da top koşturan sol bek oyuncus

2.08.2015 17:05:00 0
Ziya Bozbay Sitespor

SOL BEK VE AÇIK OYNUYOR

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geniş çaplı transfer çalışması gerçekleştiren Kapaklı Sitespor geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor’da başarılı performans sergileyen Ziya Bozbay ile anlaştı. Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynayan Ziya Bozbay yeni sezonda Kapaklı Sitespor’un başarısı için mücadele vereceğini belkirterek, “İnşallah hem benim hem de Kapaklı Sitespor için hayırlısı olur. Sitespor’u bu sezon ligde hak ettiği yere taşımak için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım” dedi.

“TECRÜBELİ İSMİ KADROMUZA KATTIK”

Ligin en tecrübeli sol bek oyuncularından birisini transfer ettikleri için mutlu olduklarını ifade eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni transferimiz Ziya Bozbay çok yetenekli bir oyuncudur. Bize bu yolda fazlasıyla katkı yapacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Karamehmetoğlu “ Sezon öncesi çalışmalarımıza ilerleyen günlerde başlayacağız. Sitespor’un başarısı için transfer çalışmalarımızı titizlik içinde sürdürüyoruz. Bu sezon iddialı bir takım kurarak zirveyi hedefleyeceğiz” dedi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DAN GELDİ

4 Şubat 1991 yılında dünyaya gelen Ziya Bozbay 2005 yılında Vizespor’da futbola başladı. İki yıl bu takımda futbol oynadıktan sonra Lüleburgazspor’a transfer olan başarılı sol bek daha sonra Vizespor’a tekrar döndü. 2010 yılında Babaeskispor’a transferi gerçekleşen Bozbay 2012-2013 yılları arasında Saray Belediyespor’da top koşturdu. Başarısının ardından 1911 Çerkezköyspor’a transfer olan oyuncu ligin ilk devresinde takımın değişmez oyuncuları arasında yer alırken, ligin ikinci devresinde 1911 Çerkezköyspor’un zirveden uzaklaşması ile birlikte kadroda zaman zaman yer aldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10