Başarılı öğrencilere belgeleri verildi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yönetimi, bünyesindeki futbol okulunda sezon boyunca gerek disiplinli davranışları gerekse azimli çalışmalarıyla dikkat çeken öğrencilerine düzenlenen t?

3.08.2015 18:42:00 0
Başarılı öğrencilere belgeleri verildi

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Futbol Sahası’nda düzenlenen törene Kulüp Başkanı Adem Yavaş, Kulüp Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, Antrenörler Ercan Yılmaz ve Hüseyin Karaca ile veliler ve minik sporcular katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, “Bugün burada gördüğüm tablo beni hem duygulandırdı, hem de ilçemiz futbolunun geleceği adına umutlandırdı. Bu vesile ile gerek çocuklarının sporla meşgul olmasına vesile olan velilerimize, gerekse çocuklarımızın eğitiminde emek harcayan öğrencilerimize, en başta da Kapaklıspor Başkanımız Adem Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ARDA TURAN ÇIKABİLİRSİNİZ”

Dilsiz “ Bizler sizin kadar şanslı değildik. Bizim spor yapmak için ya da futbol oynamak için böyle imkanlarımız yoktu. Bu nedenle size sağlanan bu olanakların ve ailenizin desteklerinin kıymetini bilin. Çok çalışın. Neden sizlerin arasından bir Arda Turan çıkmasın. Neden sizler de bir gün dünyanın en büyük kulüplerinde forma giymeyesiniz. Çok çalışırsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok” dedi.

“KATKI SAĞLAMAKTADIR”

Futbolun yanında öğrencilerin futbol okulunda eğitildiğini kaydeden Dilsiz “ Unutmayalım ki biz büyük bir aileyiz. Antrenörlerimiz burada çocuklarımıza futbolun kurallarını, tekniklerini ve inceliklerini öğretiyor. Fakat asıl önemlisi çocuklarımız burada disiplini, takım çalışmasının önemini, arkadaşlığı öğreniyor. Birlik beraberliğin önemini öğreniyor. Sporla uğraşan insan kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Çocuklarımız bu sayede kötü ortamlardan da uzak duruyor. Burada aldıkları eğitim, onların vatanına milletine faydalı birer birey olmalarına katkı sağlamaktadır” açıklamasında bulundu.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Programda konuşan Antrenör Ercan Yılmaz “ Burada seviyesi iyi olan, kendini geliştiren ve hocalarını dinleyen arkadaşlarımıza başarı belgesi vermek için toplandık. Öncelikle 200 öğrencimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.  Gerçekleşen programın finalinde ise öğrencilere başarı belgeleri teslim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Haber/Burak ALMACI 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10