Doğanspor'da Akdereli dönemi

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Lig C Grubunu ikinci tamamlayarak bu yıl 1.Amatör Küme de mücadele etmeye hak kazanan temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor'da Teknik Direktörlüğe tecrübeli isim Mustafa Suat Akd

3.08.2015 18:43:00 0
Doğanspor

 

1.Amatör Kümenin yeni ekiplerin Çerkezköy Doğanspor yönetimi, teknik direktör Mustafa Suat Akdereli ile anlaşmaya vardı.

AKDERELİ İLE ÇÖZDÜLER

Yeni sezonda hedefini 1.Amatör Küme’de şampiyonluk olarak koyan Çerkezköy Doğanspor Veysel Doğruyol’dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğunu tecrübeli isim Mustafa Suat Akdereli’ye teslim etti. Geçtiğimiz yıl 1911 Çerkezköyspor ile çıktığı 20 karşılaşmada 10 galibiyet 6 beraberlik ve dört yenilgi alan Mustafa Suat Akdereli yöneticiler ile yaptığı görüşmeden sonra takımdan ayrılmıştı. Bu sezon yeni yönetim ile birlikte sezona iddialı bir giriş yapmak için kolları sıvayan Çerkezköy Doğanspor ise boşta olan Mustafa Suat Akdereli ile anlaşarak Teknik Direktörlük sorununu da çözmüş oldu.

Çerkezköy Doğanspor’un Akdereli’nin raporları doğrultusunda transfer çalışmaları için düğmeye bastığı belirtildi.

“BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ”

Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, Çerkezköy’e tekrar döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Çerkezköy Doğanspor Teknik Direktörü Mustafa Suat Akdereli “  Çerkezköy’ün futbol potansiyeli bir ilçe olduğunu görev yaptığım süre zarfında gördüm. Yöneticilerimiz ile yaptığım toplantıda kendilerini ile anlaşmaya vardık. Yönetim ile yapacağımız toplantının ardından kalacak ve gidecek isimleri belirleyeceğiz. Ondan sonra ise dış transfere odaklanacağız. Başarı açısından bizden beklenenleri karşılayacağız” dedi. 

FENERBAHÇE’DE TOP KOŞTURDU

20 Mayıs 1959’da Konya’da dünyaya gelen Mustafa Suat Akdereli 1980-81 sezonunda  Fenerbahçe takımı ile 18 lig maçına çıktı. Bu sezonda Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'nda şampiyonluk yaşadı. 1981-82 sezonu başında Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Bir sezon bu takımda forma giydikten sonra 2. Lig takımlarından Kırklarelispor'a transfer oldu. Son olarak Gaziosmanpaşaspor'da top koşturdu ve bu takımda futbola veda etti.İlk teknik direktörlük deneyimini, 2005 yılında Küçükçekmecespor genç takımını çalıştırarak yaşadı. Bir sezonda sonra Beylikdüzüspor takımının genç takımını çalıştırdı. 2008-09 sezonunda Tepecikspor genç takımını yönetti. 2010 yılında Çerkezköyspor'da antrenörlük görevini yürüten Akdereli, 2010-11 sezonunda Ümraniyespor'da antrenörlük, 2013 yılında ise 1911 Çerkezköyspor takımında teknik direktörlük yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10