Kapaklıspor'lu minik boksörler Türkiye Şampiyonasına gidiyor

Minikler Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Kapaklıspor Boks Takımı antrenörleri nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

3.08.2015 18:44:00 0
Kapaklıspor

“TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAĞIZ”

Önceki gün Kapaklıspor Boks Şubesinin antrenmanını ziyaret eden Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, boks branşı olarak bir yıldır faaliyette olduklarını kaydederek “ Yıl içersinde gençler kategorisinde Trabzonda yapılan Türkiye şampiyonasına katıldık. 14-20 Ağustos’ta Adıyaman’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasına katılacağız” dedi.

“BAŞARILI GENÇLİK YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Sporda önemli olanın alt yapığı olduğunu kaydeden Yavaş” Kötü alışkanlıklarda uzak tutup şampiyon milli sporcular yetiştirerek eğitim ve öğretim hayatlarına katkı sağlamak ve ahlaklı başaralı bir gençlik yetiştirmek amacımızdır” diye konuştu.

“BAŞARI İSTİYORUZ”

Antrenmanda konuşan ve ziyaretten ötürü mutlu olduklarını kaydeden Kapaklıspor Boks Takımı Antrenörü Sedat Yaka “ 14-20 Ağustos’ta Adıyaman’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasına dört sporcu ile katılacağız. Minik boksörlerimizden umutluyuz. Bu şampiyonada da ilçemizi ve kulübümüzü de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Aynı zamanda bizlerden hiçbir zaman maddi manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya da sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10