Yaz Spor Okulunda ikinci dönem başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu'nun ikinci döneminin açılışı Belediye Binası önünde gerçekleştirildi. İkinci döneme katılan 429 öğrenci velileri ile Belediye Ba?

Çerkezköy 3.08.2015 18:46:00 0
Yaz Spor Okulunda ikinci dönem başladı

429 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

Sekiz branşta eğitim verilen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi dün Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan açılış ile başladı. Saat 10:00’da öğrenci velilerini düzenlenen Yaz Spor Okulu kursları hakkında bilgilendiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yaz Spor Okullarımız yıllardır geleneksel hale geldi. Belediye olarak düzenlediğimiz bu kursla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her alanda fayda sağlamayı amaçlamaktayız. Geçen yıl bunun ilkini gerçekleştirdik ve Belediye olarak başarılı olduğumuzu gördük. Yine bu yıl birinci dönemini sonlandırdığımız Yaz Spor Okulumuzda da bu başarıyı elde ettiğimize inanıyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Akay “ Alanında uzman eğitim kadromuzla, eğitmenlerimizle çocuklarımızı gerek spor gerekse eğitim alanında donanımlı hale getirerek onlara yaz tatilinde faydalı olmayı hedefliyoruz. Eğitim alacak öğrencilerimiz için ailelerinin gözleri arkada kalmasın. Çocuklarınız bizlere emanettir. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan kurslarımızda eğitimin verilecek olduğu yerler Belediye ekiplerimiz tarafından denetlenecek ve her türlü güvenlik önlemleri alınacaktır. Kurslarımıza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşların yaz spor okuluna yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Akay “ Bu gün görüyorum ikinci döneminde de yoğun bir katılım var. Bundan dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Belediyemizin amacı gençlere spor yapabilme imkanı sağlamaktır. Belediye olarak da bu konuda yapmış olduğumuz yatırımlar ile bunu gözler önüne seriyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’nun Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Folklor, Step Aerobik eğitimleri Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Yüzme Kursu’nun eğitimleri ise Özel Gülerçin Koleji ve Çerkezköy Pasha Otel’in kapalı yüzme havuzunda, Futbol eğitimleri ise Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda verilecek” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10