Mavi turnuvada heyecan devam ediyor

Atıcı Spor Kompleksinde devam eden mavi turnuvada karşılaşmalar kıran kırana devam ediyor.Şampiyonlukta iddialı takımlarından biri olan ve lider Gönüllülerin beş puan ardından ikinciliğini devam ettiren

4.08.2015 18:14:00 0
Mavi turnuvada heyecan devam ediyor

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Karşılaşmaya Gönüllüler etkili başladı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Gönüllüler karşılaşmanın 2’inci dakikasında Tanju ile öne geçti.  Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Gönüllüler art arda Faruk ve Muhammet ile birer gol daha kaydederek durumu 3-0 yaptı. Bu skordan sonra toparlanmaya başlayan istekliler Kemal’in sert vuruşu ile meşin yuvarlağı kaleci hasan’ın sağından filelere gönderdi ve durumu 3-1 oldu.Bu golden sonra Gönüllüler takımının gözde oyuncusu Turgay sağ çaprazdan Hulisinin ortasını iyi takip ederek sert vurdu ve durumu 4-1 getirdi.İlk yarı Gönüllülerin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Gönüllüler Mert’in ayağından bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı.  Golden sonra oyunu biraz yavaşlatma yönüne giden Gönüllülerin durumundan iyi faydalanan İstekliler Galip’in 2 ve Hüseyin’in gollerine engel olamadı ve müsabakada durum 5-4 oldu.Bu gollerden sonra toparlanan Gönüllüler tempoyu hızlandırdı ve Hulisi’nin 3 ve Kemal’in attığı iki gol ile durumu 10-4 yaptı. Müsabakanın bitimine saniyeler kala korner atışından istekliler galip ile bir gol daha atarak maçta Gönüllülerin 10-5 galibiyeti ile sona erdi.

Haber Merkezi 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10