Samet Sakabaş Doğanspor'da

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Küme C Grubunu ikinci tamamlayarak 1.Amatör'e yükselmeye hak kazanan Çerkezköy Doğanspor geçtiğimiz sezon Çorlu Trakya Balkanspor'da oynayan Samet Sakabaş ile anlaştı.

4.08.2015 18:17:00 0
Samet Sakabaş Doğanspor

“SÜPER AMATÖR’E ÇIKARACAĞIZ”

Bu yıl 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköy Doğanspor geçtiğimiz sezonu Çorlu Trakya Balkanspor’da tamamlayan 26 yaşındaki forvet oyuncusu Samet Sakabaş ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan golcü oyuncu Sakabaş “ Çerkezköy Doğan Spor’un çok başarılı bir şekilde 1. Amatör Lig’e yüsledi. Bu yıl ise takımı bir üst çıta olan Süper Amatör Lige çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak yapmayı düşünüyoruz” dedi.

ÇORLUSPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİ

 Çorluspor Altyapısı’nda yetişen 26 yaşındaki forvet 1999 yılından 2012 yılına kadar Çorluspor’un altyapı ve A takımında mücadele ettikten sonra 2013 senesinde Sitespor’a transfer oldu. Sitespor’un ardından Çorlu Kültür Sultanköy Spor, Çorlu Aslan Spor ve Çorlu Trakya Balkan Spor’da görev alan başarılı forvet, 2015-2016 sezonunda Tekirdağ 1. Amatör Lig’de Çerkezköy Doğan Spor için ter dökecek.

Çerkezköy Haber 

 

şleminin gerçekleştirilmesinin ardından makbuzunu alan vatandaşlarımız sahaya giderek görevli personelimize makbuzu teslim ederek sahayı kullanabilecekler. Belediyeye ait her iki saha da gündüze saatlerinde öğrencilere ve çocuklara ücretsiz olarak kullandırılacak” dedi.

 

Haber/Faik Onur  KAYA

 

xt>1911 Çerkezköyspor’a tekrar transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden İsmail İnan “ Geçtiğimiz sezon ikinci devre yaşadığımız şansız puan kayıpları ile şampiyonluk yarışında geride kalmıştık. Bu yıl ise yeniden takım ile anlaştığım için mutluyum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Böylesine başarılı isimlerin katıldığı takımda yer almak benim için gurur verici olacak. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızı bir üst lige çıkaracağız ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10