13 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi ile toplantı yapılacak

Dün Çerkezköy'de ki muhtarlar ile toplantı gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra ise basın mensupları ile toplantı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 4.08.2015 18:20:00 0
13 Ağustos

MUHTARLAR İLE GÖRÜŞTÜ

Dün saat 09:30’da Çerkezköy’de ki mahalle muhtarları ile Belediye binasında toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Akay muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundu. Muhtar ile mahalle sakinlerinin isteklerini konuştuğunu belirten Akay, “Her ay yaptığımız toplantılarımızı bugün gerçekleştirdik. Muhtarlarımızdan mahalleler hakkında bilgiler aldık. Aldığımız isteklere göre çalışmalarımızı şekillendireceğiz” diye konuştu.

“13 AĞUSTOS’TA TOPLANTI OLACAK”

Toplantının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Akay soruları yanıtladı. 13 Ağustos tarihinde Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy’de bir toplantı gerçekleştireceklerini kaydeden Akay “ 2015 yatırım planı ile ilgili geniş bir toplantı yapacağız. Bizler belediye olarak tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız. Bugüne kadar neler yaptığımızı ve kalan hizmetlerin görüşmelerini gerçekleştireceğiz” dedi.

“BAŞKA MAHALLELERDE YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ”

Eski Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından Bağlık Mahallesi’nde yaptırılan tandır ocaklarının diğer mahallelerde yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine de konuşan Akay “ Bu istek vatandaşlarımızdan bize de geldi. Açıkçası yapmayı düşünmüyorum. Çünkü Bağlık Mahallesinde mevcut olan tandır ocakları şehrin dışı diyebileceğimiz ve dumanından kimsenin rahatsız olmayacağı bir yerdedir. Fakat şehir merkezinde bulunan mahallelerde bunu yaparsak dumandan rahatsızlık olur” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10