Trafik polislerinden sıkı denetim

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçede son zamanlarda motosiklet, hız denetimi, kırmızı ışık, ağır taşıtlar denetimlerini sıklaÅ?

Çerkezköy 4.08.2015 18:22:00 0
Trafik polislerinden sıkı denetim

HAFTANIN HER GÜNÜ DEVAMLI SÜRÜYOR

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Namık Kemal Bulvarı’nda, Cengiz Topel Caddesi’nde ve şehir içinde günlük denetimlerini sürdürüyor. Önceki gün Namık Kemal Bulvarında trafik denetimi gerçekleştiren ekipler motosiklet, hız denetimi, kırmızı ışık, ağır taşıt denetimi gerçekleştirdi. Her gün düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerde şehir içinde caddelerde hız yaparak yayaların can güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülerin para cezası ile cezalandırıldığı bildirildi.

CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Yayaların yoğun bulunduğu caddelerde hız yapan sürücülerin 189 Türk Lirası para cezası ile cezalandırılacağını söyleyen yetkililer, makas atan ve trafiği tehlikeye düşüren diğer sürücülerin cezasının da 88 – 189 TL arasında değişeceğini belirtti. Yetkililer, “Kasksız motosiklete binenlere 88 TL, hız limitini aşanlara 188 TL, kırmızı ışık ihlali yapanlara 189 TL, emniyet kemeri takmayanlara 88 TL, ağır araçlara branda çekmeyenlere ise 180 TL cezai işlem uyguluyoruz” dediler.

ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Yetkililer, “Çerkezköy’de çeşitli nedenlerle park sorunu ve buna bağlı olarak ana caddelerde trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kentimizde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, trafik yoğunluğunun önlenmesi ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde rahatça seyahat edebilmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10