Mandalı'dan okullara destek

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçedeki okulları dolaşarak okulların eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde inceliyor.

Kapaklı 5.08.2015 18:11:00 0
Mandalı

EKSİKLERİ GİDERECEK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, beraberindeki Park ve Bahçeler Müdürü Necmi Ölke ile birlikte Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Suat Yüksel tarafından karşılanan Başkan Mandalı, “Amacımız, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçemiz sınırları içindeki okulları tek tek dolaşıp, okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmektir. Bu doğrultuda Kapaklı Belediyesi olarak elimizden geldiğince okullarımızın eksikliklerini gidermeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

OKULLARA DESTEK OLMAYI

Belediye olarak  ‘Eğitim’ konusunun öncelikleri arasında olduğuna vurgu yapan Başkan İrfan Mandalı, “Eğitim olmadan hiçbir şeyin olmayacağının bilincindeyiz. Her zaman bu düsturla çalıştık ve bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de ilçemizde eğitim-öğretim veren okullarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en nezih ve en modern ortamlarda eğitim-öğretim görmesi için üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başka İrfan Mandalı daha sonra da Kapaklı Belediyesi Anaokulu’nu ziyaret etti. Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10