ÇTSO Meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16.30'da Meclis Toplantı Salonu'nda Taha Ülker başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 18.08.2015 18:33:00 0
ÇTSO Meclisi toplandı

BAŞKAN KOZUVA DA KATILDI

Meclis üyeleri Asım Yavuzarslan, Mesut Görgün, Dilaver Burak, Gürhan Ergen, Rasim Bilgen’in katılmadığı toplantıya baypas ameliyatı olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da  bir aylık ayrılığın ardından katıldı. Saygı duruşunun bulunulmasının ardından ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kalp ameliyatı olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın tekrar aralarında olduğundan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Ülker “Başkanımız geçtiğimiz ay önemli bir operasyon geçirdi. Kendisini çabuk toparladı ve bugün bizim aramıza katıldı. Aramızda tekrar olduğu için çok mutluyuz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Hastalığında kendisine destekte bulunan herkese teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ Hepinizden Allah razı olsun. Ağır bir hastalık yaşadım. Kalp olayının önemli olduğunu bu hastalıktan sonra anladım. İnsanlarımızın kalbine önem göstermesini ve kendini bol bol dinlendirmesini tavsiye ediyorum. 45 yaşında Bypass ameliyatı geçirdim ve bu ameliyattan sonra kendime daha da dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Bu zor günümde yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Konuşmaların ardından gündemin ilk maddesinde 2015 yılı Temmuz ayı gelir-gider cetvelleri, banka cetveli ve mizanın görüşülmesi ve ibra edilmesi görüşüldü. Temmuz ayı gelirin 167 bin 834,74 TL, giderin ise 245 bin 322,03 TL olduğu, 31 Temmuz tarihi itibariyle kasa mevcudunun 475 lira 13 kuruş, banka mevcudunun 1 milyon 415 bin 641 TL, mizan borç bakiyenin 7 milyon 480 bin 552 TL olduğu belirtildi. Ayrıca muhasebe kayıtlarının düzgün ve gerçeğe uygun tutulduğu, mizanın denkliği görülmüş olup, gelir ve gider cetvelinin, kasa banka cetvellerinin ve mizan cetvellerinin uygunluğu anlaşıldığı ifade edildi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

BALKAN GEZİSİNE GİDECEKLER BELLİ OLDU

Gündemin bir diğer maddesinde Balkan ülkelerine( Hırvatistan,Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk) düzenlenecek iş gezisi için görevlendirilecek meclis üyeleri belirlendi. Balkan gezisini Aktaş Güler, Rahmi Yılmaz, Muharrem Yamaç, Talip Sivri, Taha Ülker, Yasin Durak, İsmail Tezcan, Mehmet Aksoy’un görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise odanın iç yönergesinde TOBB tarafından istenilen değişiklikler görüşüldü. Gündem maddesi ile ilgili ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel oda üyelerine değişiklikler hakkında bilgilendirmede bulundu. ÇTSO Ağustos ayı meclis toplantısı ise dilek ve temennilerin ardından tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10