Sevenleri son yolculuğuna uğurladı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Nurullah Narin Ortaokulu çevresinde arkadaşları ile sohbet ederken fenalaşarak yere yığılan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin 1.5 saatlik kalp masajına cevap veremeyerek hayatını

Çerkezköy 20.08.2015 18:05:00 0
Sevenleri son yolculuğuna uğurladı

CENAZE NAMAZI KILINDI

Önceki gün genç yaşta hayatını kaybeden Tayfun Çan için dün Hacı Fahri Zümbül Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, MHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, esnaflar ile Çan ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

KALP MASAJI YAPILDI

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tayfun Çan’ın naşı İstasyon Mezarlığı’na götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. Acı olay Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sarıgöl Sokak üzerinde meydana gelmişti. İş çıkışı motosikleti ile arkadaşlarının yanına giden 17 yaşındaki Tayfun Çan bir anda yere yığıldı. Düştükten sonra başını beton zemine çarpan Çan’ın durumunu gören arkadaşları hemen polise ve 112 Acil ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 17 yaşındaki genci 1.5 saat hayata döndürmek için mücadele ederken, yapılan kalp masajının ardından Çerkezköy Devlet Hastanesine götürülen Çan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10