Hastalığa daha fazla dayanamayıp intihar etti

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi Bahar Caddesinde ikamet eden 55 yaşındaki Ayten Binici beynindeki tümör nedeniyle girdiği bunalım sonucu oturduğu binanın ikinci katın camından atlayarak intihar etti. Olay yerin

Çerkezköy 24.08.2015 21:02:00 0
Hastalığa daha fazla dayanamayıp intihar etti

20 METRE YÜKSEKLİKTEN ATTI

Kızılpınar Mahallesi Bahar Caddesinde eşi ve oğlu ile ikamet eden 55 yaşındaki Ayten Binici girdiği bunalım sonucu intihar etti. İddiaya göre beyninde tümör olan ve üç kez beyin ameliyatı geçiren Binici hastalık nedeniyle psikolojisi bozuldu. Saat 18.30 surlarında gelini ile birlikte salonda otururken, gelininin mutfağa gitmesini fırsat bilen Binici, 20 metre yükseklikteki salonun camına çıktı. Atlayacağı sırada karşıdaki komşuları tarafından yapma etme feryadına ise Ayten Binici sessiz kalarak komşularının gözü önünde 20 metreden ölüme atladı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Olayı gören komşularının durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine 112 ekipleri olay yerine vardıklarında yapacak bir şey kalmadığı görüldü.  Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün yaptığı incelemenin ardından Binici’nin cansız bedeni lağım sularına teslim olan Çerkezköy Devlet Hastanesi yerine ilk olarak Emlak Konutlarında bulunan Kapaklı Devlet Hastanesine, ardından ise otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, olay yerine gelen Binicinin çocukları ve gelini sinir krizi geçirdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10