Sponsorlara teşekkür plaketi

Kapaklı'da düzenlenen 1. Kapaklı Muay-Thai Şampiyonası'nda sponsor olan iş adamlarına Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Kapaklı 26.08.2015 17:48:00 0
Sponsorlara teşekkür plaketi

KAHVALTI  VERDİ

Dün saat 09.00’da Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda kahvaltı programı düzenlendi. Programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel, Sait Beydoğan, sponsor iş adamları ile basın mensupları katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ 

Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Geç kalınmış bir organizasyon oldu. Kapaklı Kazak Gölü’nde düzenlediğimiz Muay-Thai turnuvasına destekte bulunan Hekimoğlu İnşaat sahibi Selami Hekimoğlu, Enes İnşaat sahibi Bilal Acar, Has Acar İnşaat sahibi Hasan Acar, Yahşi İnşaat sahibi İlyas Yahşi ve Best Özel Güvenlik sahibi Tahir Eke’ye teşekkür ediyoruz. Bu dostlarımız turnuvaya katkıda bulunup gönüllerini bizlere açtılar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu tip organizasyonlar sizlerin desteği ile oluyor. Kapaklı için daha güzel işlere imza atarız. Gönlümüz, aklımız, ruhumuz ve kalbimiz birdir. Hepimizin ortak noktası bu devlete ve millete hizmet etmektir. Koruyup kollamak ise hepimizin görevidir” dedi.

“SİZLERİN DESTEKLERİ HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

Düzenledikleri organizasyonlara destek veren işadamlarına teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ise programda, “Bu tür organizasyonlar ilçemizin gelişmesi açısından güzel oluyor. Geçtiğimiz hafta Kapaklı Kazak Gölü’nde gerçekleştirdiğimiz güreş festivalini de başarılı gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Sizlerin destekleri her zaman önemlidir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant organizasyonun yapılmasında maddi destekte bulunan Hekimoğlu İnşaat sahibi Selami Hekimoğlu’na, Enes İnşaat sahibi Bilal Acar’a, Has Acar İnşaat sahibi Hasan Acar’a, Yahşi İnşaat sahibi İlyas Yahşi’ye ve Best Özel Güvenlik sahibi Tahir Eke’ye teşekkür plaketi verdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10