Çöp konteynırlar yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde yeraltı çöp konteynerleri ve yer üstünden bulunan bakımsız olan çöp

Çerkezköy 26.08.2015 17:52:00 0
Çöp konteynırlar yenileniyor

TEMİZLİK İŞLERİ KONTEYNERLARI DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin belirlenen noktalarında yeraltı çöp konteynerleri ve yer üstünde bulunan çöp konteynerleri değiştirilmeye başlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda ilçemiz genelinde koku yapan ve trafik akışının yoğun olduğu noktalarda bulunan çöp konteynerlerinin yerine yeni yer üstü konteynerler konuluyor. İlk etapta yeraltı çöp konteynerlerini söken ekiplerimiz daha sonra yeni konteynerler için alan etüt çalışması yaparak konteynerleri konulacak yerler belirlendi. 

YENİ KONTEYLERLER ESKİSİNİN 5 KATI

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde belirlenen alana 3 bin 700 litrelik 4 adet yeni konteyner yerleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ardından belirlenen diğer alanlarla birlikte toplamda 40 adet yeni konteyner yerleştirilecek. Ayrıca yeni konteynerler eski konteynerlere nazaran 5 kat daha fazla çöp haznesine sahip olmakla birlikte görüntü kirliliğinin de önüne geçilmiş olacak. Trafiğin işlek olduğu caddelerde çöp toplama işlemi sırasında daha önce ulaşımın aksamasına sebep olurken, yeni çöp konteynerleri her akşam 23:00 ile 24:00 saatleri arasında boşaltılarak trafik sorununun da önüne geçilmiş olacağı bildirildi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10