Sevdamız Çerkezköy klibi çekildi

Çerkezköy Belediyesi, 'Sevdamız Çerkezköy' kilibini yayınladı. Belediye internet adresi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan klipte başkan Vahap Akay'da ilçe ve belediye faaliyetleriyle ilgili sun

Çerkezköy 26.08.2015 17:53:00 0
Sevdamız Çerkezköy klibi çekildi

BELEDİYE KİLİP ÇEKTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, göreve geldiği günden itibaren 16 aylık çalışmalarına klip çekti. Çerkezköy’ün kuş bakışı tanıtımının da yapıldığı klipte Belediye birimleri ve personel de yer alıyor. Belediyenin düzenlediği etkinlik, program ve çalışmalara da tek tek yer verilen klipte Belediye Başkanı Vahap Akay da sunum yapıyor. Kilipte çalışmalarını anlatan Başkan Akay,  “Göreve geldiğimiz günden itibaren Tekirdağ Büyükşehir ile birilkte bu görev anlayışı ile 16 aydır görev başındayız.” Sözleriyle konuşmasına başlıyor. Daha sonra görüntülerde yer alan çalışmalar hakkında bilgiler veren Akay, “Birlikte yönetme anlayışı ile Çerkezköy sevdası ile çalışmalar sürüyor. Sosyal, yeşil alanlarda vatandaşların daha fazla sokağa çıkarabilecek anlayışı ile daha fazla yeşil alan çalışmaları yapıyoruz. 45 parkımızı yeniden düzenliyoruz. Tepe piknik alanımızı geçtiğimiz aylarda 29 yıllığına yeninde Çerkezköy Belediyesi’ne kazandırdık. 2 milyonluk yatırımla ihalesi tamamlandı. Şu anda çalışmalar devam ediyor. 2015 yılında çalışma sonlanacak. O bölgeyi Çerkezköy’e kazandıracağız. Fatih mahallemizin sıcak asfalt kaplama çalışmalarını bu ay itibariyle sonlandırıyoruz. Yaklaşık 40 bin metrekare parke taş, kaldırım döşeme çalışmaları devam ediyor.”açıklamalarını yapıyor.

SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY

Makamında çekilen konuşmasında projelerinden de bahseden Akay’ın, “Şu an da Kapalı Pazar yeri 12 yıldır ilçemize hizmet veriyor. Kapalı Pazar yerinin hizmet noktasında sıkıntılarını bütün hemşerilerimiz farkındadır. Proje tamamlanıyor. 10 bin metrekarelik yeni Kapalı Pazar yerini modern bir Pazar yerini Çerkezköy’e kazandıracağız. Mevcut Pazar yerimizin yerinde yeni proje kapsamında kültür merkezi geliyor. Kültür Merkezi eski otogar alanının bulunduğu yerden başlayacak. Hükümet konağının arka tarafından Adnan Kahveci Parkı ile birleşecektir. Pınarça deresinin etrafından fatih mahallesine kadar ilerleyecek 90 bin metrekarelik alandaki rekreasyon ve park alanı çalışması önümüzdeki ay içinde proje tamamlanacaktır. Bu alanları Çerkezköy’e sosyal yaşam alanı olarak kazandıracağız.”ifadelerine yer verildi.

Sekiz buçuk dakikalık klip Başkan Vahap Akay’ın makam odasının bulunduğu katta yürürken söylediği “Sevdamız Çerkezköy” ifadelerinin yer aldığı görüntü ile sona eriyor.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10