ÇOSB'de İkinci tur maçları başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi fabrikalar arası halı saha futbol turnuvasında ikinci tur gruplarında heyecan devam ediyor.

27.08.2015 16:35:00 0
ÇOSB

HEMA ENDÜSTRİ GALİBİYET İLE BAŞLADI

A Grubu’nda Hema Endüstri Hema Endüstri ile Beks Çorap karşı karşıya geldi. Çerkezköy OSB Sosyal Tesisleri’nde önceki gün oynanan karşılaşma saat 20.00’da başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlerleyen bölümlere doğru Hema Endüstri bulduğu golle öne geçti. Beks çabuk toparlanarak rakip kalede beraberlik golünü bulmasını bildi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında Hema Endüstri tekrar galibiyet golünü bulmasını bildi. Beks son dakikalarda en az beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Hema Endüstri ilk karşılaşmadan 4-3’lük skor ile galip ayrıldı.

B GRUBUNDA HYOSUNG FARKLI KAZANDI

Günün ikinci karşılaşmasında ise Tübaş ile Altınyıldız karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıktı. Sağlı sollu ataklarla geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde galip çıkmadı. Karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 5-5 sonuçlandı. B Grubu ikinci tur ilk maçında Bross ile Deva takımı karşı karşıya geldi. Turnuvanın favori ekiplerinden olan Bross ilk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü eline almayı başardı. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Bross üst üste goller bularak aradaki farkı açmayı bildi. Oyun disiplininden kopmayan Deva ise bulduğu gollerle farkı indirmeye çalıştı. Maçın son bölümlerine Bross takımının üstünlüğü ile girildi. (8-5) Deva farkın açılmasının ardından oyun disiplininden koparak istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca Bross karşılaşmadan 8-5 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. B Grubunun ikinci karşılaşmasında ise Hyosung ile Koçak farma karşılaştı. Turnuvanın iddialı ekipleri arasında yer alan Hyosung rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda rakibi karşısında daha az hata yapan Hyosung karşılaşmadan da 7-4 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmasını bildi.

KISIR GEÇTİ

A Grubunda ikinci hafta karşılaşmaları ise önceki gün oynandı. A Grubunda ilk haftayı üç puan ile geçen Hema Endüstri ile Altınyıldız karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan güçlü Hema Endüstri istediği golü bir türlü bulamazken, iki takım kalecileri de müthiş bir karşılaşma çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresi Hema Endüstri’nin üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devrede de heyecan sürdü. Altınyıldız golü bularak beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda bir gol daha bulan Hema Endüstri karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılarak ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

TÜBAŞ FARKLI

İlk maçını kaybeden Beks ile Tübaş karşı karşıya geldi. İlk maçta Altınyıldız ile berabere kalan Tübaş rakibi karşısında maça daha etkin başladı. Sağlı sollu ataklarla Beks kalesini abluka altına almayı başaran Tübaş üst üste goller bularak farkı açmasını bildi. Kalan dakikalarda da üstünlüğünü devam ettiren Tübaş karşısında Beks varlık gösteremedi. Karşılaşmadan 9-4’lük galibiyet çıkartan Tübaş puanını 4 yaparak ikinci sıraya yükseldi. Turnuvada gol krallığında Hyosung’dan Ömer Kumuroğlu 45 golle ilk sırada yer alırken, Bross’tan Türker Elbeli ise 35 golle ikinci sırada yer alıyor.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10