Öztrak Caddesi de ücretli oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ'daki trafik yoğunluğunun nedenlerinden biri olan park sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla kurulan ve sermayesi tamamen Tekirdağ Büyükşehir

Çerkezköy 27.08.2015 16:44:00 0
Öztrak Caddesi de ücretli oldu

ÜCRETLİ OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Tek-Park şirketi tarafından mayıs ayında Atatürk Caddesi’nde, temmuz ayında ise Uğur Mumcu Caddesi’nde uygulanmaya başlanan ücretli otopark sistemi, şimdi de Öztrak Caddesi’nde uygulamaya konuldu. Perşembe günü itibariyle başlayan uygulama kapsamında 10 personel altı yol kavşağı ile yemek dünyası mevkii arasında kalan alanda araç sürücülerinden otopark ücretlerini tahsil edecekler.

SİSTEM OTURDU

Perşembe günü itibariyle başlayan ücretli otopark uygulamasına Öztrak Caddesi’nde geçtiklerini kaydeden Tek-Park Çerkezköy sorumlusu Cihan Pektaş “10 personelimiz ile başladığımız Öztrak Caddesi’nde ilk gün vatandaşlarımızı fazla sıkmadan germeden ve tartışma yapmadan ücretsiz geçirdik. Sürücülerimize sadece bilgilendirme amaçlı fiş kesildi. Uygulama yeni olduğu için bazı vatandaşlarımız ilk etapta duruma tepki gösterse de Atatürk Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nde bu sisteme alıştıklarını düşünüyoruz.  Bu sistem ile Çerkezköy’de park sorununun rahat bir nefes alacağını düşünüyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10