Akay toplu nikah kıyacak!

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni 29 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00'da Çerkezköy Belediyesi önünde yapılacak

Çerkezköy 27.08.2015 16:45:00 0
Akay toplu nikah kıyacak!

NİKAH TÖRENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE OLACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni'nde Belediyeye müracaat eden çiftlerin nikahı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından şahitler ve Çerkezköy halkının önünde kıyılacak.Çerkezköy Belediye Binası önünde düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni'nin ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 194 çocuğa çeşitli hediyeleri verilecek.

AKAY: TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM

Artan terör olayları nedeni ile sünnet olan çocuklara ve evlenecek olan çiftlere eğlence yapmama kararı aldıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu yıl Belediyemize müracaat eden 194 yavrumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirerek erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olduk. Sünnet olan yavrularımıza ünlü sanatçıların sahne alacağı konser de düzenleyecektik fakat son günlerde artan terör olayları nedeni ile konseri iptal ettik. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde çeşitli nedenler ile nikah kıyamayan çiftleri tespit ederek, bu çiftlerimizin nikah akdini Cumartesi günü Belediye Binamızın önünde gerçekleştireceğiz. Halkımızı hem nikah programımıza, hem de sünnet olan yavrularımızın sevincine ortak olmaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10