Azerbaycanlı sporculardan gazetemize sürpriz ziyaret

Çerkezköy 2.Uluslararası Teakwando şampiyonasına katılmak için ilçeye gelen Azerbaycanlı sporcular ve beraberindeki antrenör Caferov Vugar ve Azerbaycan Taekvando Federasyonu Basın Sorumlusu Samir Muharremov ÇerkezkÃ

Çerkezköy 28.08.2015 17:28:00 0
Azerbaycanlı sporculardan gazetemize sürpriz ziyaret

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Azerbaycan Taekvando Federasyonu Basın Sorumlusu Samir Muharremov “ Türkiye’de bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Çerkezköy’e ikinci gelişim. Bu gelişim de ise Çerkezköy’ün daha da geliştiğini söylemek istiyorum. Bizleri konuk eden Haber ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.

TESİSLERİ GEZDİLER

Sporcuları ve antrenörleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Şaban Kardeş “ Özü bir olan iki kardeş ülke insanlarının sportif faaliyetlerde de birlikte olmasının memnunluk verici olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu sportif organizasyonların insanlar arasında dostluğu ve kardeşliği pekiştirdiğini ve bu nedenle de önem kazandığını ifade etmek istiyorum” dedi. Kardeş daha sonra misafirlerine Haber tesislerini gezdirdi. T Haber TV ve Radyo Haber stüdyolarında yanının nasıl yapıldığı konusunda Kardeş minik Taekvandoculara bilgiler verdi.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİNDİLER

Gazetenin nasıl basıldığı konusunda misafirlerine bilgiler veren Kardeş, muhabirlerin, planlı plansız haberleri takip ettiğini ve yazdıkları haberlerin bilgisayar ortamından hazırlandığını  dizgi aşamasından sonra da gazetenin bu tesislerde editörün elinden geçen haberler de dizgiye aşamasından sonra   hazırlanan gazete sayfa taslakları kontrol edildikten sonra baskıya gönderilerek basımının yapıldığını söyledi. Oldukça keyifli vakit geçirdikleri gözlenen  Azerbaycanlı tekvandocular ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10