Son yolculuğuna uğurlandı

Çalıştığı fabrikanın tuvaletinde kendisini asarak intihar girişinde bulunan Fatih Özaydın arkadaşları tarafından Çorlu'da hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede bir haftalık yaşam savaÅ

Çerkezköy 28.08.2015 17:32:00 0
Son yolculuğuna uğurlandı

ORGANLARI BAĞIŞLANMIŞTI

Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde çalıştığı fabrikanın tuvaletinde kendisin asan ve arkadaşlarının ipten alarak hastaneye kaldırdığı 26 yaşındaki Fatih Özaydın önceki gün beyin ölümü gerçekleşmişti. Ailesinin organlarını bağışladığı Fatih Özaydın dün sevenlerinin gözyaşları arasında Bahçeli Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul’dan ve Edirne’den Çorlu Devlet Hastanesi’ne gelen ekipler, 6 saat süren ameliyatla Özaydın’ın kalbini, böbrekleri, akciğerini, karaciğeri ve gözlerini başka bir hastaya nakletmek üzere aldı. Özaydın’ın böbreklerinin Edirne’de 2 hastaya nakledileceği öğrenildi.

CUMA NAMAZINDAN SONRA KILINDI

Fatih Özaydın için dün Bahçeli Camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Özaydın ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özaydın’ın naaşı BahçeliMezarlığı’na götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. 

Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10