Geleceğin tiyatrocuları sertifikalarını aldılar

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından yapılan Tiyatro kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen programda sertifikalarını aldılar.

Çerkezköy 28.08.2015 17:32:00 0
Geleceğin tiyatrocuları sertifikalarını aldılar

KENT KONSEYİNDE PROGRAM DÜZENLENDİ

Dün saat 14:00’da Çerkezköy Kent Konseyi hizmet binasında düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Kent Konseyi olarak Çerkezköylülere yeni hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de düzenlediğimiz tiyatro kursuydu. Bu sene çok profesyonel hocalarımızla kurslarımıza katılan çocuklarımızı eğittik. Öncelikle çocuklarını bu kursa gönderen velilere çok teşekkür ediyorum. İki buçuk ay boyunca yaklaşık 144 saatlik eğitimin sonunda bugün 24 öğrencimize sertifika vereceğiz. Tekrardan kurs hocalarımıza, öğrencilerimize, velilerimize ve her platformda yanımızda olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ediyorum.” dedi.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Minik kursiyerlerin 144 saatlik eğitimdeki çalışmaları ve çekimlerini konu alan kısa metrajlı film veliler tarafından büyük beğeni ile izlendi.  Filmin ardından kursu başarı ile bitiren 24 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10