Zafer turnuvası Avrupa şampiyonasını aratmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Çerkezköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2.Uluslararası Tekvando Zafer Turnuvası düzenlendi. 11 il, 3 ülkeden toplam 250 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporcul

30.08.2015 22:51:00 0
Zafer turnuvası Avrupa şampiyonasını aratmadı

Çerkezköy’de düzenlenen Uluslararası Tekvando şampiyonasında derece yapan sporcular ödüllendirildi.

GENİŞ KATILIM YAŞANDI

Çerkezköy Spor Salonu’nda önceki gün gerçekleştirilen 2. Uluslararası Tekvando Zafer Turnuvası’na geniş katılım yaşandı. Şampiyonaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy İlçe Tarım Gıda Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Güzel Spor Okulu sahibi Fikri Güzel ve Güzel Spor Kulübü Başkanı Bilal Güzel katıldı.

“ÖNCÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Şampiyonada konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Şampiyonada yer alan tüm sporcuları tebrik ederek, “Hepinizin 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum en başta. Bugün bu onurlu günde Azerbaycanlı, Kosovalı ve Iraklı kardeşlerimizle paylaşarak Zafer Turnuvası altında buluştuk. Geçen yıl ilkini yapmıştık. Bu yıl ise daha tecrübe kazanarak ikincisini gerçekleştiriyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak tekvandoya diğer spor dallarına önem veriyoruz. Kardeşlerimizin spora teşvik etmede öncü olmaya çalışıyoruz” dedi.

KÜBRA’YI ÖRNEK GÖSTERDİ

Çerkezköy’de tekvando dalında her zaman gururlu ve mutlu olduklarını kaydeden Akay “ Kübra Kepenek geçtiğimiz aylarda Avrupa kupalarına katıldı. Yıldızlar 33 kilogramda üçüncülük madalyasını kazanarak bizleri gururlandırdı. Kübra’nın geleceğinden umutluyuz. Diğer sporcularımıza da emsal teşkil edeceğine inanıyoruz” dedi.

ŞİLT TAKDİM ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasının ardından düzenlenen şampiyonaya destek veren ve sponsor olanlara teşekkür etti. Ayrıca federasyon tarafından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a desteklerinden ötürü plaket verildi.

MADALYALARINI ALDILAR

Sponsorların şilt takdiminden sonra birinci programda yarışan ve derece alan sporcuların madalya törenine geçildi. Kategorilerinde ilk üç içine giren sporculara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz tarafından madalya ve ödülleri takdim edildi. 

TEKİRDAĞ BİRİNCİ OLDU

Sabah 10.00’da başlayan turnuva gece 22.30 dolaylarında tamamlandı. 4 kategoride 25 sikletin yer aldığı turnuvada 250 sporcu yer aldı. Turnuvada Tekirdağ birinci olurken, İzmit ikinci, üçüncü Irak, dördüncü ise Azerbaycan oldu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10