Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Dündar Orhan "Türk ulusunun özgürlük ve bağımsızlık için emperyal

Çerkezköy 30.08.2015 22:54:00 0
Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAN VE İRFANLA KURULDU

Ülkemizin iç ve dış mihraklar tarafından sürekli tehdit altında olduğunu vurgulayan Orhan açıklamasına şöyle devam etti: “Ne yazık ki emperyalizm ve iş birlikçileri, ‘kan ve irfanla’ kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma ve bölme heveslerinden asla vazgeçmemişlerdir. Emperyalizm, özellikle son on üç yıl kesintisiz süren AKP iktidarı döneminde ‘Sevr-i’ yeniden ülke gündemine sokmuştur; AKP iktidarı döneminde bir yandan laik cumhuriyetin değerleri, kurumları, kadroları değiştirilip dönüştürülürken diğer yandan da emperyalizmin projelerine eş başkanlık yapılmıştır. Meclisin üstünlüğüne dayanan parlamenter sistem yerine ‘Türk tipi Başkanlık’ sistemi getirilmek için dayatılmaktadır. Bu süreçte yaşanan hukuksuzluk, kanunsuzluk, adaletsizlik ve yolsuzluklar toplum ve devlet düzenini sarsmıştır.”

KOL KOLA YÜRÜDÜLER

Orhan Türkiye’nin son zamanlarda artan terör gündemine de değinerek “Yine AKP iktidarı döneminde 90’lı yıllar sonunda etkisiz hale getirilen PKK terörü ile mücadeleden vazgeçilmiş, sözde ‘çözüm’ amacıyla bölücü terör örgütüyle müzakereye başlanmıştır. Bu süreçte PKK’yla içeriği Türk milletinden saklanan ve adına ‘açılım, çözüm, barış’ denilen, ‘Akil Adam’ saçmalıklarıyla desteklenen Oslo, İmralı, Dolmabahçe görüşmeleri yapılmış AKP iktidarı bölücü terör örgütü PKK ile kol kola yürümüştür.”diye açıklamasını tamamladı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10