Hanımeli Sokağının resmi açılışını Akay yaptı

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi kadınların evlerinde el emeği göz nuru ile ürettikleri işlerin satışını yapacakları Hanımeli Sokağı projesi geçtiğimiz hafta hayata geçirilirken, önceki g

Çerkezköy 30.08.2015 22:54:00 0
Hanımeli Sokağının resmi açılışını Akay yaptı

AÇILIŞI YAPILDI

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Kent Konseyi Kadın Kollarımız güzel çalışmalar yaptılar.Bu sokağın da hazırlanmasını sağladılar. Bu çalışmalara destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyorum. Kendisi yaptığı çalışmalar ile kendini Çerkezköy’e adamıştır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Vatan Size Minnettardır Anıtı’nın yapılmasında Çerkezköy Belediye Başkanının gecesini gündüzüne kattığını kaydeden Karagöz “Çerkezköy için en iyi hizmeti vermiştir. Bizim projelerimize her zaman destek verdiği için sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Kent Konseyine yakın ilgi göstermiyor olsa bizler inanın bu hizmetlerin bir parçası olamazdık. Çerkezköy tarihinde böyle bir güzel anıtın yapılması bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

“KEŞFEDİLMEMİŞ BİR CEVHERİ VARDIR”

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Meclis üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe “Bugün buraya göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Bayanlarımızın her zaman keşfedilmemiş bir cevheri vardır. Bu bir başlangıçtır ve devamı da gelecektir. Bütün bayanları aramıza bekliyoruz. Buranın hazırlanmasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün emekleri çoktur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ALANLARI ARTIRACAĞIZ”

Hanımeli sokağının Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bizler kent konseyinin önemli projesini ve önerilerini fikirlerini dikkate alıyoruz. Fikirler gelişti ve böyle bir sokak faaliyete girdi. Bu fikirler için bu birlikteliği sağladığı için Kent Konseyine teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak Veliköy mahallesinden başlatmış olduğumuz mahalle evleri projesinde kadınlarımızın el emeklerinin ortaya çıkacağı alanları artırmayı hedefliyoruz. Kızılpınar’da, Çerkezköy’de Bağlık ve Fatih Mahallelerinde el emeklerini çıkarabilecekleri alanları ve kursların açılmasını destekleyeceğiz. Bu bir başlangıçtır ve emek sarf eden herkese de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KURDELA KESTİ, ALIŞVERİŞ YAPTI

Konuşmaların ardından hanımeli sokağı kurdelesi keserek açılışı yapıldı. Sokakta bulunan tüm stantları gezen Başkan Vahap Akay ve eşi Güliz Akay esnaflardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.  Stantları gezen Akay daha sonra, açılış programını takip eden basın mensuplarına da hediye almayı ihmal etmedi. Akay daha sonra basın mensupları ve esnafın isteğini kırmayarak gözleme standında yufka açarak renkli görüntüler sergiledi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10