Toplu nikah ve sünnette Akay hediye dağıttı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikah Töreni'nde 7 çiftin nikahları Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyılırken, Sünnet Şöleni kapsamında ise sünnet ettirilen 194 çocu

Çerkezköy 30.08.2015 22:55:00 0
Toplu nikah ve sünnette Akay hediye dağıttı

NİKAHLARINI KIYDI

Çerkezköy Belediyesi önünde Cumartesi günü saat 12.00’de düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk,CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Belediye Meclis üyeleri ile çiftlerin yakınları katıldı. Toplu Nikah Töreni’nde Tuğçe Merdin-Ahmet Çelik, Esra Bayduncu-Cüneyt Demirdöven, Seda Gümüş-Salih Sepetçi, Mine Arınç-Hüseyin Demirkıran, Tilbe Bayraktar-Mert Akyüz, Şükran Erik-Emrah Erik ve Kader Amik-Alaettin Gürsoy çiftlerinin nikahı Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kıyılırken, çiftlerin nikah şahitliklerini Mutlu Timur, Mehmet Çetin, Tahsin Akgül, Ahmet Milli, Güliz Akay, Dr. A. Akif Başkurt, Ersan Albayrak, Bahri Çakır, İrfan Akem, Hikmet İşcan, Tufan Ersöz, Murat Baki yaptı.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Toplu Nikah Töreni’nde konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Toplu Nikah Töreni ve Sünnet şöleni düzenlediklerini belirterek, “Bugün burada 7 çiftimizin nikah merasimini gerçekleştireceğiz ve sünnet şöleni kapsamında sünnet olan 194 çocuğumuza hediyelerini vereceğiz. Evlenecek olan çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, bir yastıkta kocatsın. Sünnet olan yavrularımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ

Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni’nde emeği ve katkısı bulunan AKUT Polikliniği ve Optimed Hastanesi yöneticilerine ve personeline, ayrıca Çerkezköy’de görev yapan tüm mahalle muhtarlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, konuşmasının ardından Mahalle Muhtarları Mutlu Timur, Mehmet Çetin, Tahsin Akgül, Ahmet Milli, Ersan Albayrak, Bahri Çakır, İrfan Akem, Hikmet İşcan, Tufan Ersöz, Recep Şahin’e, Akut Polikliniği Müdürü Dr. A. Akif Başkurt’a, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Arslan ve Optimed Hastanesi yöneticilerine, Nüfus Müdürlüğü’nde görevli Şef Murat Baki’ye teşekkür plaketi takdim etti.

NİKAH MERASİMİ YAPILDI

Plaket takdiminin ardından Belediyeye müracaat eden yedi çiftin nikah merasimi şahitlerin ve vatandaşların huzurunda yapıldı. Toplu Nikah Töreni renkli görüntülere sahne olurken, nikahların kıyılmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından yeni evlenen çiftlere takıları ve hediyeleri verildi.

194 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Yeni evlenen çiftlere hediyelerinin verilmesinin ardından toplu resim çekildi, yeni evlenen çiftler oluşturulan konvoy ile Çerkezköy turu yaparken düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında sünnet ettirilen 194 çocuğuğa Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından birer bisiklet hediye edildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10