Hastane açılışı yalan oldu!

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tamamlanması için verilen süre ikinci kez havada kaldı! Daha önce nisan ayında açılacağı duyurulan ancak 30 Ağustos tarihine uzatılan Devlet Hastanesi yeni inşaatını

Çerkezköy 30.08.2015 22:57:00 0
Hastane açılışı yalan oldu!

Çerkezköy’de Devlet Hastanesi inşaatı bir türlü söz verildiği tarihte açılamıyor. Daha önce verilen süre 30 Ağustos 2015 tarihi ile değiştirildi ancak, dün bu süre de dolarken henüz hastane inşaatı tamamlanmadı.

BAKAN 30 AĞUSTOS DEMİŞTİ

Geçtiğimiz nisan ayında hizmete girmesi beklenen Çerkezköy’ün yeni Devlet Hastanesi, inşaatı tamamlanmadığı için açılamadı. Aynı tarihte, nisan ayı içerisinde Çerkezköy’ü ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Devlet Hastanesi inşaatını da dolaşmıştı. Ayağına çizmeleri giyip hastane inşaatını dolaşan Bakan Müezzinoğlu, firma yetkilileri ve sağlık müdürlüğü ile devlet hastanesi yetkililerinden de bilgiler almıştı. Bakan Müezzinoğlu, incelemeleri sonrasında ise yeni Devlet Hastanesi’nin 30 Ağustos 2015 tarihinde açılışının yapılacağını söylemişti.

DÜN SÜRE DOLDU

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun verdiği süre dün doldu. 30 Ağustos tarihi geride kalırken henüz Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanmadığı gibi, Çerkezköy’de iyice gün yüzüne çıkan yeni hastane ihtiyacını giderecek hizmetler de başlamadı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde acilde yaşanan kanalizasyon borusu patlaması nedeniyle acil servis kapatılmıştı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10