Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Yurt Turizm sahibi Rahmi Yılmaz'ın Edirne'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kayınpederi Tevfik Çelikten dün sevenleri tarafından son yo

Çerkezköy 31.08.2015 18:44:00 0
Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

HACI FAHRİ ZÜMBÜL CAMİİ’NDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Tevfik Çelikten için dün merkez Hacı Fahri Zümbül Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Tevfik Çelikten’i cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ziya Öztürk, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilcisi ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çetin Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, ÇTSO Meclis üyeleri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

1996 YILINDA EMEKLİ OLMUŞTU

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde bekçi olarak görev yaptıktan sonra 1996 yılında emekli olan 65 yaşındaki Tevfik Çelikten kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi. Rahmi Yılmaz’ın eşi Tülay Yılmaz’ın babası Tevfik Çelik rahatsızlığından ötürü uzun süredir Edirne Tıp Fakültesinde tedavi görüyordu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10