4 Eylül'de Bolu'ya kampa gidiyorlar

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında 4 Eylül Cuma günü Bolu'ya kampa gidiyor. 8 gün kamp çalışmalarını gerÃ

1.09.2015 18:18:00 0
4 Eylül

KAMP 13 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Kendi tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da çalışmaları değerlendiren

1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Muzaffer Savaş, “4 Eylül Cuma günü Bolu da düzenlenecek olan 8 günlük kampa gideceğiz. O tarihe kadar da hem tesislerimizde hem de Mustafa Uğraş stadında çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 8 günlük kampımız 13 Eylül tarihinde sona erecek.

Kamp dönemi ile oyuncularımızın birbirleriyle daha çok kaynaşmaları ve neşeli bir kamp dönemi geçirmelerini arzu ediyoruz. Kamp döneminde yapacağımız hazırlık maçları ile de yeni sezon öncesi gücümüzü görmek istiyoruz. 8 günlük kamp döneminin ardından bizi zor bir lig bekliyor. Yapacağımız çalışmalar sayesinde de eksiklerimizi görüp gerekli müdahalelerde bulunacağız” dedi.

“3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”

Çalışmaların gayet başarılı bir şekilde geçtiğini kaydeden Savaş “ Başladığımız günden beri antrenmanlar ağır geçmesine rağmen neşeli arkadaşlık çerçevesinde tüm oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyorlar. Oyuncularımızın üstün performansları da bizleri son derece mutlu ediyor. Bizler kadar oyuncularımız da ligin ne kadar zorlu olacağını biliyorlar. Bölgemizde saha ve iklim şartları özellikle Ocak, Şubat ve Mart aylarında sahaların kötü durumları takımları çok etkiliyor. Bu durumda da performans ve kondisyonları yüksek olan takımlar daima kazanan taraf oluyor. Takımımız da bu durumu iyi bildiği için zorlu bir antrenman programından geçiyor. Bunun karşılığında da sekiz günlük bir kamp ayarladık ve kampın çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Kampta Beşyüzevler , Pursaklar ve Dil Ovası Belediyespor takımları ile hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10