UKOME kararları Şoförler Federasyonu'nda

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş son zamanlarda memnun kalmadıkları UKOME'nin (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) kararlarını Ankara'ya taşıyor. Kuş, UKOMEâ€??

Çerkezköy 1.09.2015 18:29:00 0
UKOME kararları Şoförler Federasyonu

Ankara’ya gitmeden önce açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Kuş, “UKOME’nin almış olduğu kararlar ile tabii ki vatandaşı düşünmek zorunda. Bende şoför esnafı temsilcisiyim ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve yönetim kurulu olarak M-S-J-T ve Kamyoncu esnafının temsilcisi olduğum için bunların haklarını ve hukuklarının korunması ve sıkıntılarını çözmek zorundayız. Ankara’ya gitme sebebimde budur.”

FEDERASYON BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Ankara’da Federasyon’un hukuk bürosu ile UKOME kararlarını konuşacağını anlatan Başkan Yaşar Kuş, şunları söyledi: “Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuz Başkanı Fevzi Apaydın ve Federasyonumuzun Hukuk Bürosu ile görüşüp UKOME’nin şoför esnafı için  aldığı kararları kanunların elverdiği şekilde itirazımızı yasal yollardan yaparak şoför esnafının haklarını ve hukuklarını kanunların bize elverdiği şekilde arayacağız. Şu anda odamıza kayıtlı 2000 bin üyemiz bulunuyor. Onların hak ve hukukunu aramakta oda temsilcisi olarak bizlere düştüğü için bu konuda yasalar kapsamında haklarını arayacağız. Tabii ki UKOME’nin aldığı kararlar doğrudur. Ama bizde oda esnafımızın haklarını ve hukuklarını aramak zorundayız.”

Haber/ Cem BÜLBÜL

 

m BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10