Yel'den Köprülü'ye sert cevap

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'ye, "CHP'li Emre Köprülü ihanet görmek istiyorsa Şafak Pavey ile Selahaddin Demirtaş'ın konuşmasına bak

Tekirdağ 2.09.2015 19:33:00 0
Yel

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ CHP Milletvekili Emre Köprülü’nün “Erken seçim vatana ihanettir.” şeklindeki sözlerine karşılık verdi. Yel, “Millete gitmek ihanet değildir. CHP ve MHP hem bizimle koalisyondan kaçıyor, hem kendi aralarında koalisyon kurmuyorlar hem de seçimden korkuyorlar” dedi. Mustafa Yel, ‘vatana ihanet’ ifadelerine de “CHP’li vekil vatana ihanet görmek istiyorsa CHP’li Şafak Pavey ile HDP’li Selahaddin Demirtaş’ın konuşmalarına, HDP’ye oy veren CHP’li vekillere baksın” şeklinde cevap verdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in açıklaması şöyle: “Tekirdağ CHP Milletvekili Emre Köprülü ‘Erken seçim vatana ihanettir’ demiş. Bir milletvekili konuşurken düşünerek konuşmalı. Emre Köprülü sınırları aşan bir konuşma yapmış. Milletvekilleri olarak örnek olmalıyız, doğru konuşmalıyız.”

 

CHP MİLLETTEN KORKUYOR

“Seçim, millete gitmektir, millete gitmek ihanet değildir. CHP ve MHP hem bizimle koalisyondan kaçıyor, hem kendi aralarında koalisyon kurmuyorlar hem de seçimden ve milletten korkuyorlar. CHP zaten hem milletten korkmuş, darbecilere yanaşmıştır. Madem seçim istemiyordunuz, neden koalisyon kurmadınız. Madem AK Parti’yi istemediniz, o zaman MHP ile kursaydınız. Kılıçdaroğlu Başbakan bile olmaktan korkuyor. Böyle bir partiden millete ne fayda gelir!

CHP’li vekil vatana ihanet görmek istiyorsa CHP’li Şafak Pavey ile HDP’li Selahaddin Demirtaş’ın konuşmalarına ve HDP’ye oy veren CHP’li vekillere baksın. CHP’li milletvekili CHP’yi bırakıp HDP’ye oy veriyorsa, CHP’li yönetici HDP barajı aştı diye pilav dağıtıyorsa Emre Köprülü ihaneti ceketinin cebinde arasın.”

 

 “Birlikte İyi Salladık”

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Şafak Pavey, seçim sonrası karşılaştıkları bir ortamda sohbet ederken CHP'li Pavey, seçimler nedeniyle Demirtaş'ı kutlamış, sonrasında Demirtaş’a “Birlikte iyi salladık” dediğini hatırlatan Milletvekili MustafaYel açıklamasında ayrıca CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, HDP barajı aştığı için  Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda, kendi tabiriyle ‘Şükür Pilavı’ dağıttığını ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik de HDP’ye oy verdiğini açıkladığını kaydetti.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10