Kaymakam Kubilay fabrikalara moral ziyaretlerini sürdürüyor

Türkiye'nin önemli istihdam ve üretim merkezlerinden biri olan Çerkezköy'ün sanayide marka bir kent olması için yoğun mesai harcayan Kaymakam Metin Kubilay, fabrika ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 2.09.2015 19:39:00 0
Kaymakam Kubilay fabrikalara moral ziyaretlerini sürdürüyor

Bu kapsamda Kubilay, Veliköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sarıbaşlar Seramik ile Banyolin Halı fabrikalarını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’a ziyaretler sırasında Veliköy OSB Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Veliköy OSB Müdür Yardımcısı Taner Özmen de eşlik etti.

VELİKÖY OSB’YE GİTTİ

Ziyaretlerine Sarıbaşlar Seramik San ve tic. Ltd. Şti. ile başlayan Kaymakam Kubilay, işletme hakkında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Sarıbaş’ tan bilgi alarak üretimi yerinde inceledi. Sarıbaşlar Seramik ziyaretlerinden sonra Banyolin Halı Fabrikası’nı ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Banyolin Halı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Salman ile beraber fabrikayı gezdi. Ziyaretlerinde konuşan Kaymakam Kubilay “Bölgemizde üretim yapan sanayi tesislerini yerinde görmek, sanayicilerimizin problemlerini yerinde dinlemek, onlara destek olmak için üretim ve istihdama yönelik faaliyet gösteren işletmelerimizi ziyaret ediyoruz. Her zaman sanayicimizin ve çalışanlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10