Özdoğan'dan ÇEMYO'ya hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi(ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce ile birlikte, Temmuz Ayı'nda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu MüdürlÃ

Çerkezköy 2.09.2015 19:40:00 0
Özdoğan

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Ziyareti nedeniyle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi(ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce’ye teşekkür eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, sadece Çerkezköy için değil, tüm Türkiye için önemli bir bölgedir. Kısacası ise Türkiye’nin kalbini destekleyen ana damarlarından birisi konumundadır. Bu kapsamda bölgede bulunan bazı sanayi kuruluşları ile birlikte işbirliği içinde oluyoruz. Mesela, işbirliği protokolümüzün bulunduğu BSH Fabrikası ve HEMA Fabrikası ile ortak çalışmalar yürütüyoruz. Bu işbirliklerinin, hem niceliksel, hem de niteliksel anlamda artması için çaba sarf edeceğiz” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Müdür Şişman, “ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleşen bir çok projede büyük katkılarınız olmuştur. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu adına, sizlere desteklerinizden ötürü çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı. 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan “ Çerkezköy’de akademik anlamda eğitim veren tek kurum Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’dur. Sürdürülebilir, geliştirilebilir ve sonuçları değerlendirilebilir somut ortak çalışmalar yürütmek, hem bölgemiz hem de okulumuz için güzel sonuçlar doğuracaktır. Biz de, bünyemizdeki sanayi kuruluşlarını, bu işbirliklerine kanalize etmek için çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10