"BENCE KANUNLAR YETERLİ"

Önceki gün sona eren 'Adli tatil'in ardından Çerkezköy'e yeni atanan Başsavcı Hacı Ünal'a yaptığımız kısa ziyarette, yasalara vurgu yaparken bu ifadeyi kullandı

Çerkezköy 2.09.2015 19:42:00 0

Çerkezköy’ün yeni Başsavcısı Hacı Ünal, Türkiye’deki kanunların toplumun huzur ve güvenliğini sağlaması için yeterli olduğunu söyledi. Başsavcı Ünal, “Ben yasaların yeterli olduğuna inanıyorum.”dedi.

ADLİ YIL TATİLİ SONA ERDİ

20 Temmuz’da başlayan ‘Adli tatil’ önceki gün sona erdi. 1 Eylül’de başlayan yeni adli yıl ile birlikte Çerkezköy Adliyesi’de normal mesaiye döndü. Dün Çerkezköy Haber Gazetesi olarak adli tatilin hemen öncesinde HSYK (Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu) tarafından Sivas Cumhuriyet Savcılığı görevini yürütürken, Çerkezköy’e Başsavcı olarak atanan Hacı Ünal’a ‘Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde başarılar dilemek ve hayırlı olsun temennisinde bulunmak için yaptığımız ziyarete Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş, Genel Yayın Yönetmenimiz Fırat Keskinkılıç ve Yazı İşleri Müdürümüz Faik Onur Kaya katıldı. Bir süre sohbet edip, Çerkezköy’den konuştuğumuz Başsavcı Hacı Ünal, kanunların uygulaması ile ilgili sorunların ortaya çıkabileceğini ancak kanunların yeterli olduğuna inandığını söyledi.

BENCE KANUNLAR YETERLİ

Ziyaret sırasında Çerkezköy’e alıştığını anlatan Başsavcı Hacı Ünal, daha önce Tekirdağ’da askerlik yaptığı için bölgeyi iyi bildiğini belirtti. Gazeteci Şaban Kardeş’in yasaları polisin farklı, hukukçuların farklı yorumladığını, zaman zaman karşılaşılan örneklerde aynı yasa ile farklı uygulamalara rastladıklarını anlatması üzerine konuşan Başsavcı Hacı Ünal, “Bence şu anda Türkiye’deki kanunlarda bir sorun yok. Mevcut kanunların yeterli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10