Gülerçin Koleji'ne yeni müdür

Gülerçin Koleji'nde bir yıl öğretmenlik ve üç yıllık da müdür yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Kürklü, Süleyman Sezgin'den boşalan Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürl?

Çerkezköy 3.09.2015 17:21:00 0
Gülerçin Koleji

SÜLEYMAN SEZGİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Eski Müdür Süleyman Sezgin’in özel sebeplerden dolayı okuldan ayrıldığını kaydeden Gülerçin Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kürklü, “Süleyman Sezgin hocamızın üç yıl boyunca büyük hizmetleri ve emekleri olmuştur. Kendisine bu kuruma kattıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. 30 yıllık eğitim tecrübelerini bizlere aktararak kurumun mesafe alması için elinden gelen çabayı göstermiştir. Bundan sonraki süreçte Gülerçin Eğitim Kurumlarının öğrencilere daha iyi eğitim vermesin için elimizden gelen gayreti göstereceğim” diye konuştu.

“EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ”

Çerkezköy’ün ilk özel okulu Gülerçin Koleji’nin Çerkezköy’de ki öğrencilere daha iyi eğitim alması için bütün fedakarlıklarını göstereceğini kaydeden Kürklü, “Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin’e de eğitime sağladığı katkılarından dolayı, öğrencilere daha iyi eğitim alması için bütün fedakarlıkları gösterdiği için de sonsuz teşekkür ediyoruz. Geleceğin nesillerini yetiştirme bilinci ile gecemizi gündüzümüze katıp çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için çalışacağız. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına sağlam ve güçlü kadromuz hazırız” dedi.

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Ortaokul ve lise öğrencilerinin bu yıl sınavlarda üstün başarı gösterdiğini kaydeden Kürklü, “Bu yıl sekizinci sınıf öğrencilerimiz TEOG sınavında göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı kutluyorum. 8 sınıf öğrencilerimizin yüzde 90’ı 450 puanı geçmiştir. Gülerçin Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri ise bu yıl girdikleri üniversite sınavında büyük başarı yakaladılar. Mezun olan bütün öğrencilerimizi üniversitelere yerleşmişlerdir.”diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10