Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı.

Çerkezköy 3.09.2015 17:53:00 0
Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı

CHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköyde ki yatırımlarla ilgili, siyasi parti ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına gelen Albayrak’ı burada CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk karşıladı. CHP İlçe Başkanı Öztürk “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Çerkezköyümüze yatırım ve yardımlar bekliyoruz” dedi.CHP İlçe Teşkilatı’ndaki programa CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe ile CHP ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı.

İKTİDARDAKİ PARTİ DEVLETİN BÜTÜN İMKÂNLARINI KULLANDI

İlçe Başkanı Öztürk’ün ardından CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin yaklaşan genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çetin, “İktidardaki parti 7 Haziran seçimlerinde devletin bütün imkânlarını kullandı ancak biz önümüzdeki bir Kasım seçimlerinde de elimizden geleni yapacağız. Yeni bir yol izleyerek bize oy verme potansiyeli olan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarda bulunacağız.”dedi.

İl Başkanı Çetin, CHP olarak Tekirdağda en az 4 milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

EKİM AYI ÇOK YOĞUN GEÇECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise CHP de siyaset yapmanın kolay olmadığını vurgulayarak “Bu seçimde CHP kendini çok daha iyi ifade etmeli gerçeklerle ve daha somut hedeflerle yol alıp önümüzdeki iki ayda kendimizi iyi anlatmalıyız herkesten özverili çalışmalar bekliyoruz örgütlerden gayret istiyoruz çünkü ekim ayı çok yoğun geçecek” açıklamasında bulundu.

CHP’LİLER MÜDAFAADA OLMAZ

Ziyarette son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak Büyükşehir Belediyesi olarak tarafsız olmaya gayret gösterdiklerine vurgu yaparken, “Her gün bir ilçemizi dolaşacağız, vatandaşımızın önerilerine kulak vereceğiz ve onlarla birlikte yola alacağız. Özverili çalışmalarımız devam edeceğiz. Boru patlasa bunu siyasi malzeme yapacak rakiplerimizin olduğunu biliyoruz. Bizde siyasetin içinden geldik. Müdafaada olmayın çünkü CHP’liler müdafaada olmaz” dedi.

ENERJİNİZİ AKP’YE KULLANIN BANA DEĞİL

Toplantı sırasında partililerden biri Başkan Albayrak’a hitap ederek,“Siz çalışmıyorsunuz, biz sizin buraya gelmenizi bekliyoruz, size derdimizi anlatmak istiyoruz ama siz yanınıza iş istemek için gelen çocuklara ‘ben iş bulma kurumu değilim’ diyorsunuz. Bu cümleyi kullanmanız çok yanlıştı bir vatandaş olarak ben utandım o sözlerden. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı bir kadın, onun yaptıklarını örnek alın o çalışıyor sizin ekipleriniz çalışmıyor” ifadelerini kullandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise bu şekilde konuşan vatandaşa “Enerjinizi AKP ‘ye karşı kullanın bana değil” diye karşılık verdi.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10