Dadaş kızı hemşerilerini unutmadı!

7 Haziran Genel Seçimleri'nde CHP'den Erzurum 1. Sıra milletvekili adayı olan ve seçim standı olarak kullandığı TIR'ı yüzünden karşısına dikilen polis ve zabıtaya karşı verdiği mÃ

Çerkezköy 4.09.2015 19:37:00 0
Dadaş kızı hemşerilerini unutmadı!

AKP’DEN KURTULMANIN YOLU HDP OLARAK DÜŞÜNÜLDÜ

CHP’nin 25’nci dönem Erzurum birinci sırada milletvekili adayı  Gonca Aytaş, Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Ankara Barosuna kayıtlı olan ve 9 yıldır avukatlık yapan Gonca Aytaş, iş ziyareti için Çerkezköy’e geldiğini belirtti. İş için geldiği Çerkezköy’de Erzurumlular Derneği’ni de unutmayan Aytaş, burada dernek başkanı Edip Nurettin Akın tarafından ağırlandı. Seçimden bekledikleri sonucu alamadıklarını belirten Gonca Aytaş, “Erzurum’da aslında bizim oyumuz fazlaydı. Ama seçimde oylarımızın büyük bir bölümünün HDP’ye kaydığını düşünüyorum. AKP’den kurtulmanın yolu HDP olduğu düşünüldü ve oylar onlara kaydı.” dedi. 

ERZURUM’DA OYUNLAR OYNANIYOR

Seçim zamanı Erzurum’da büyük oyunlar oynandığını belirten Aytaş, “Özel güvenlik bölgesi en çok olan yer Erzurum. 32 güvenlik bölgesi var. Erzurum’da terör var algısı yaratılıyor ve AKP milliyetçi oylara gözünü dikti.”dedi. Aytaş,26’ncı dönem için milletvekili adayı olup olmayacağına ise ‘kısmet’ diyerek karşılık verdi. Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ise ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Akın, Çerkezköy ve Kapaklı’da yaklaşık 30 bin Erzurumlu’nun olduğunu kaydetti.

Çerkezköy Haber

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10