Ak Parti aday adayı gazetemizi ziyaret etti

Erken seçim kararı alınmasının ardından milletvekili aday adayları da yeniden partilerine başvurulara başladı. Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanlar arasında Mali Müşavir Nurten Pandir d

Çerkezköy 4.09.2015 19:55:00 0
Ak Parti aday adayı gazetemizi ziyaret etti

 

KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM

Ziyaret sırasında neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatan Gülten Pandir, “Aslen Tekirdağ merkezdenim ancak 4 yıldır da Kapaklı’da mali müşavirlik yapıyorum. Kapaklı’ya geldiğim günden bu yana birçok sosyal çalışmalarda bulundum. Şu anda bu çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyorum. AK Parti İlçe yönetiminde de bulundum. 7 Haziran seçimlerinde de partimin tüm faaliyetlerinde bulundum ve şahsıma verilen çalışmaları da aksatmadan yaptım. Ayrıca Kapaklı’da sporun daha iyi yerlere gelmesi ve ilçemizde sporun kalkınması içinde katkıda bulundum ve bulunuyorum. Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanımız Salih Bezgin bölgemize katkı sağlayacağımı söyledi ve benim sosyal faaliyetlerimin bölgemize  katkı sağlayacağımın bir göstergesi olduğunu belirtti. Mutlaka aday adayı olmamı ısrar etti. Bende inandığım dava uğruna milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Aday olsam da olmasam da partim ve adaylarımız için çalışacağım. Kazanmak içinde çok çalışmak lazım.”dedi.

MİLLETVEKİLLİĞİ EMEK İSTEYEN İŞ

Ak Parti’nin aday göstermesi ve seçimlerden de milletvekili olarak çıkması halinde Tekirdağ’da hiçbir ilçeyi ayırt etmeden çalışacağını belirten Pandır, “Şunu özellikle belirtmeliyim ki milletvekilliği çok emek isteyen bir iş olduğunu düşünüyorum. Aday gösterilir ve seçilirsem vatan ve millet aşkıyla çalışacağım. İlimiz devamlı göç alan bir il. Sosyal yapının da aynı ivmeyi koruması yönünde de çalışacağım. Kapaklı ilçesi’nden AK Parti’den ilk kadın milletvekili aday adayı olmaktan da çok mutluyum.”diye konuştu.

 Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10