Kaymakam Kubilay'dan servisçilere ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Kubilay önceki gün Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne iade-i ziyarett

Çerkezköy 4.09.2015 20:17:00 0
Kaymakam Kubilay

Kaymakam Metin Kubilay’ı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çay Sokakta bulunan dernek binası önünde Başkan Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Ziyaret sırasında her zaman ticaret erbabının yanında olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Sizlere de iade-i ziyarette bulunalım istedik. 2 yıldır görev yaptığım Çerkezköy’de derneklerin yerini görmek ve sıkıntılarını sorunlarını dinlemek için dolaşıyoruz. Sizlere kazasız belasız işler diliyorum. Her zaman ticaret erbabının yanında olduğumu bilin istedim. Çerkezköy’ü çok seviyoruz. Kaymakamlık olarak hizmet odaklı görev anlayışına sahibiz. Çerkezköy’ümüzü daha iyi yerlere getirmemiz için sizlerle güçlerimizi birleştirmemiz gerekiyor. “dedi.

DAHA YÜKSEK MAKAMLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Çerkezköy Araç Sahipleri yardımlaşma ve Dayanışma deneği Başkanı Fikret Tanyeri ise, “Ziyaretinizden çok mutlu olduk. İlçemize geldiğiniz günden bu yana yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Sizleri daha yüksek makamlarda vali olarak görmek istiyoruz. Çünkü siz çalışmalarınızla valiliği hak ettiğinize inanıyoruz.” karşılığını verdi. Başkan Tanyeri daha sonra dernek çalışmalarıyla ilgili kaymakam Kubilay’a bilgiler verdi. 

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10